Tuesday, February 2, 2010

Traffic High, Low Income

i don't know why???????????????????
Last week

19 comments:

zures said...

Ini mesti kes klik pastu tak sempat loading habis dah tutup ni. Kalau ada sesiapa yang tau tolong jelaskan ye...kenapa boleh terjadi macam ni...

Mario said...

tul ke weh??cam tak caya arr... uniqs ak lbh kurang ko arr.. takpe weh jgn putus asa ...aku mskkn link ko dlm bloglist aku nnt ari2 aku dtg support ko... aku penah kn arr..hikhik
lg satu bt popup komen weh,...senang skit org nk bg komen arr

laila said...

klik2 tu pun penting
trafik sumbangannya kecik je

Mr Superman said...

kene salu ramah ngn visitor..kdg2 ade visitor dtg xklik pun ade.hehe..so kena la wujudkan communication 2 hala so visitor akn bermurah hati..kene salu improve kn blog..susun iklan kat tmpat sepatutnya..

BezBuddy said...

huhu...cm xcaye je...sy nye pn lbih kurg awk unique...xpela dun give up k...xpe nt sy tlg2 klik byk kit kt awk....hehe

e-dekz cdyz said...

thnk 4 advise..
tapi sy memang mesra dengan visitor,,,sy masuk blog ke satu blog...sy bagi komen yang menyenangkan hati..
xtaw la perkara ini bleh berlaku..
tapi xpe la..bkan rezeki kot,,syukur je la,,,

ana zara said...

xpe2.. xyah sedeyh.. sokongan moral di sini..
anggap je kes ni sbg motivasi buat lagi sgguh2..
-huh.. pandai cakap je aku ni.. kalu aku yang kene.. meroyan aku kot.. hohohohoho.

think positive.

aried said...

hm, relax sudah,
kalau niat kita nk blogging ni untuk kepuasan diri,kita xde rasa frust sngt,hehhe
ariednye earning pun dlu lebih kurang je, tpi aried wat relax sudah, sal klu kita tension pun bukan dpt pe2 pun kan,

so nasihat aried, teruskan je xtvt cam biasa, insyaAllah earning next week lagi mntap, okey!!, never give up ek, kalau boring, leh je YM aried nk tnye tips sal nuffnang ni,hehhe, aried pun byak gak mase free skrg ni, tpi xtahu le seminggu 2 ni camne lak,hehhehe,

mka said...

saye kalau traffic macam tu rm 20.++ sudah untuk seminggu..apa yg berlaku ni...nuff kena jelaskan ni

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

teruskan perjuangan... pernah jugak dapat macam tuh...

pak dogol said...

salam dari pak dogol..

pada tempoh masa tersebut kutipan pak dogol sekadar RM1.80 sahaja..

waktu tersebut benar-benar kekurangan nuff dan tempoh masa ke udara terlalu singkat di majoriti blog yang dikunjungi (tetapi tidak pada blog2 tertentu)..

mungkin pihak nuffnang boleh memberikan jawapan yang jelas terhadap kes ini bagi mengelakkan budaya telunjuk dan escapism..

tak ke begitu edekz?

muehehe!

kai said...

sabar ye..
mula2 mmg macam tu..
lame2 diek akan naik jugak...
kadang2 ade gak visitor yang x ikhlas mengklik...
klik ala kadar je asal kuar je tros padam...

jajarina said...

jaja pun penah kne cmtu tau.. xpe, sabo okay.. jz pk, "mungkin bukan rezki ko kot"..
jgn putus asa!! =)

Amalina Omar said...

huhu saya pon mcm awak jugak.. musykil2.. kita mgalami msalah yg sama.. T__T

hans said...

hahahaha
itula pasal
gua tiap2 week visitor lebih dari 2000 ribu tapi kadang2 tu 0 sen jer
lagi pelik

Elvyra = Elbo = Vera said...

huh.. masalah kita sama. nape ek jadi cmtu..huhuhu

Malwana said...

relax k,,maybe jap2 agi tetiba je trafik low, income high.. think positive~

Ann said...

wow tggi gak unique...

Hanim Mahali said...

tak tau la nak cakap apa... still new... huhuhu...